sestdiena, 2010. gada 11. septembris

Ak, šie veikali!

Ar maniem vecākiem bijām ieplānojuši šodien Emi vest uz Zoo padraudzēties ar zvēriņiem, bet no rīta laiks likās  nepiemērots šādām aktivitātēm, tādēļ nolēmu mazliet pastaigāt pa centra veikaliem, lai beidzot atrastu piemērotu topiņu vai body Emi dzimšanas dienas tērpam, jo svārciņi, zeķubikses un kurpītes mums jau ir, bet piemērotu augšiņu nekur nevaru atrast. 
Izstaigājām ar Emi tik daudz dažādus veikalus: Zara, Cubus, United colors of benetton un vēl dažādus mazos bērnu veikaliņus, kuri atrodas pašā Rīgas centrā un NEKĀ!!! Nav neviena pietiekami vienkārša, bet tajā pašā laikā interesanta topiņa vai body baltā krāsā ar violetām detaļām. Vienīgais kaut cik sagarīgais topiņš bija Zara veikalā, bet nezinu, vai gribu viņai krekliņu ar Hello Kitty tematiku, bet ja neko citu neatradīšu, tad nāksies vien pirkt to pašu, jo Emi pirmā dzimšanas diena tuvojas vēja spārniem :)
Pie viena vēl nopirkām mazas dāvaniņas tētiem(manam un Emi), jo rīt kā nekā ir Tēvu diena.
Tagad cenšos izdomāt kā interesanti iesaiņot mazās dāvaniņas :)
Tā nu šodien mazliet sabēdājos par to, ka veikalos nav nekā Emi piemērota, kā arī ļoti saguru visu laiku staipot ratus iekšā/ ārā no veikala, jo lielākajā daļā veikalu neviens tā arī nepapūlējās mums palīdzēt, vienīgi jāuzslavē Zara apsargs, kurš ļoti laipni mums pieturēja durvis :)

Rītdienas svētku iedvesmai:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru