svētdiena, 2010. gada 12. septembris

Priecīgu Tēva dienu, Vecvecāku dienu un arī manu vārda dienu!



Šādas mazas dāvaniņas mēs ar Emi dāvinājām saviem mīļajiem tētiem :)
Grāmatiņas pirktas Jāņa Rozes grāmatnīcā, lentas vēl saglabājušās no mūsu kāzu pušķiem, bet kartiņas taisītas no krāsainajiem kartoniem.

Un šādu apsveikumu mēs no rīta sūtījām tētim uz telefonu ;)

Ņemot vērā, ka par to, ka šodien daudzās pasaules valstīs svin vecvecāku dienu, uzzināju jau tad,kad bijām izstaigājušas pa veikaliem, nācās izlīdzēties ar to, kas mājās ir, lai sagatavotu apsveikumu, tā nu uz sarkana krāsainā kartona tapa jauks mārītes apsveikums no Emi maniem vecākiem. Atradu internetā dažādus mīļus un jautrus ticienus par vecvecākiem un mazbērniem sarakstīju tos pamīšus uz lapas un brīvajās vietās uzlīmēju melnus punktiņus, lai apsveikums atgādina bizbizmārīti :)
Atvainojos par bildīšu slikto kvalitāti, bet vienīgais, kas varētu kaut ko uzņemt bija mans telefons līdz ar to kvalitāte nav spīdoša, bet cerams, ka domu saprast var.

Pavadiet šo jauko svētdienu ar saviem tētiem, neaizmirstiet viņus sabučot un pateikt, cik ļoti mīlat, lai jauka Tēva diena!!! Kā arī samīļojiet vecmāmiņas un vectētiņus, jo kurš gan cits mūs tik ļoti lutina kā viņi.

P.S. Un daudz laimes man vārdadienā, jo arī man šodien ir svētki!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru