piektdiena, 2010. gada 10. septembris

Rudens kā rudens

Vai gribam, vai nē, bet rudens ir klāt. To varam sajust dzestrajā gaisā, kas sāk kniebt mūsu mazo vaidziņos, mūsu bērnu vēsajās rokās pēc pastaigas, peļķēs, kurās sāk spēlēties pirmās dzeltenās koku lapas, kā arī veikalu plauktos, kas piedāvā mūsu mazajiem arvien siltākas drēbītes.
Vasara paskrējusi vēja spārniem, jo varējām dzīvoties kleitiņās ar basām kājām, bradāt pa ūdeni un priecāties par skaisto laiku, bet tagad mēs visi esam atgriezušies no laukiem pilsētā un jāsāk domāt par to, kā ģērbt mazos, jo mēs visi taču gribam, lai mūsu bērniņi ir vissmukākie :)
Nezinu kā citiem, bet man vēl nepavisam negribas atvadīties no vasarīgajām drēbēm Emi garderobē, tādēļ nācās meklēt kaut ko interesantu, lai svārciņos nesaltu kājas. Meklējot, ko labu piedāvā internetā, uzdūros visnotaļ interesantam latviešu radītam interneta veikaliņam: www.muki.lv , tajā var atrast  ne tikai interesantas un oriģinālas lietas, bet arī lasīt jauku veikaliņa īpašnieku rakstītu blogu.
Šajā veikaliņā atradu šīs: http://www.muki.lv/blog/?page_id=23
Un uzreiz Emijai pasūtīju 2 pārus no šīm jaukajām getriņām:
http://www.muki.lv/blog/?attachment_id=1452
http://www.muki.lv/blog/?attachment_id=1457
Šīs getriņas lieliski noder, kad, ejot ārā, velku viņai svārciņus, tad virs zeķlu biksēm, lai kājiņām būtu silti uzvelku vēl šīs getras, tad zinu, ka mazajai būs silts.
Veikalā iespējams izvēlēties visdažādākos gtru modeļus, katrs sev atradīs kaut ko īpašu ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru