sestdiena, 2010. gada 25. septembris

Ķeram laiku aiz astes

Fūūūū...pēdējās pāris nedēļas ir bijušas viena liela skriešana. Mājas-manu vecāku mājas-skola-manu vecāku mājas-mājas un atkal no gala. Tādas ir bijušas manas pēdējās dienas.
Emijai laikam ir savs viedoklis par mūsu pēdējo nedēļu režīmu, jo viņa ir kļuvusi mazliet niķīga. Vēl arī zobiņi neliek mieru un nāk viens pēc otra, līdz ar to mazā ir nervozākā kā parasti + tuvojas Emi pirmā dzimšanas diena un laikam jau, ka viņa jūtas liela un varena, tādēļ cenšas parādīt savu raksturiņu.
Pēdējā laikā arī šeit neko nav sanācis uzrakstīt, tāpēc šodien es labošos un pastāstīšu par savu pēdējā laikā labāko atklājumu: www.meistardabrs.lv
Šajā lapā dažādi Latvijas meistari ievieto savus darbiņus, kurus var iegādāties, šeit var atrast visu, sākot no auskariem, beidzot ar kamīnu.
 Pie sadaļas bērniem esmu jau daudz ko Emijai atradusi un šo to arī pasūtījusi (par to gan tikai tad, kad lietas būs tikušas līdz mums un Emija notestējusi ;) )
Hmm..ko vēl mēs darām? Gatavojamies Emi lielajām svinībām, kas būs ar ābolu un kaķu tematiku. Zinu, zinu, izklausās visai interesants salikums, bet šīs lietas raksturo manu mazo meitiņu. :)
Nākošnedēļ ķeršos klāt svētku dekoru veidošanai, tad noteikti ielikšu kādu bildīti, kas mums sanācis.
Un jā, beigu beigās nopirku Emijai hello Kitti krekliņu viņas dzimšanas dienas tērpam, tā nu vismaz tērps viņai ir sagādāts :)

1 komentārs:

  1. yesssssssss kaķīšu power uzvarēja beigu beigās ^.^ little girls like kitties :))

    AtbildētDzēst